Flash Auto Igre

Top Auto igre koje možete igrati online besplatno

Flash Auto Igre

Dirt Rally je više nego samo najbolji Codemasters rally igra do danas; to je vjerojatno najbolje trkaće igre Codemasters je proizveden u najmanje deset godina. Možda nikada. To je sigurno najbolji prasak na hard-core rally igra od 2004. godine, a jako-obožava Richard Burns Rally iz Warthog igre. To je sjajno.

Dirt rally prolije sposobnost privlačenja pažnje prošlih obroka i pomiče niz natrag na čistom, nemilosrdnom prosvjeda. Nema natrag sposobnost i nema četvrtinu dao u igri protivnika. Prljavština rally nije briga ako ste previše sporo. To neće vam dati cupkati na bum i besplatan prijevoz do prvo mjesto ako ne mogu držati korak. Vladati Dirt Rally morate biti brzi, morate biti fokusirani, a vi morate biti neustrašiv.

Kada sam počeo igrati Dirt Rally jednostavno nisam bio dovoljno brz. Bio sam previše oprezan i dalje dolazi do grips s rukovanjem. Bio sam gubi vrijeme na svakom sektoru. U najboljem sam strugao u top četiri završi. U najgorem slučaju sam spearing s pozornice i patnje goleme vremenske kazne koji me posla pada niz timesheets. Krivulja učenja strma može dokazati frustrirajuće za neke igrače; namjerno nedostatak Codemasters ‘potpis’ flashback ‘štaka je važan način kažnjavanja pogreške i stavljanje realan pritisak na igrače, ali nedostatak bilo kakve smislene tutoriali ili rally škole može otuđiti manje iskusnim korisnicima.

No, to bi trebao početi kliknite. Uskoro sam počeo bolje razumiju granice mog auta i koliko blizu se može gurnuti do ruba. Pokušao sam se malo više eksperimentalna sa svojim set-up, nastojeći eek još nekoliko desetina od sat. Kao što je moj shvaćanja tempo bilješke razvijenih sam postao agresivniji u kutovima, ih napadaju sa povećanjem povjerenja, kočenja kasnije (ili uopće ne), pretvarajući se u teže, a uzimajući natrag na vlast brže.

Prljavština Rally je nagrađivanje upravo zato što vas čini tako teško raditi kako bi dobili rezultate. Živo sjećam svog prvog stadija pobjedu u Dirt Rally, jer to mi je dosta prakse (i ispravno mjehura trčanje) kako ga zaraditi. To su ti trenuci u kojima Dirt Rally je na svojoj Najuzbudljivije, djeliću sekunde ispred čopora u posljednjem trenutku provjeriti, juri niz uski šumski hodnik, rezbarenje oko šljunka zavoja, a svjesni da gubim živce sada će me vidjeti skliznuti iza.

Prljavština Rally-a kontrole kotača vrlo zadovoljavajući i povratne sile osjeća drastično bolje nego što je, kada je debitirao u Steam Early Access. Igram na THRUSTMASTER TX (pomoću dodatnog TH8A pomak u analognom načinu kao ručnu kočnicu) i stalna borba je ogromna količina zabave. To je rekao, Codemasters nije ignorira igračima koji nisu u poziciji da razmetanje na trkaći kotač; Također sam ga igrao pomoću Xbox One kontroler i našao je više nego sposoban kroćenje prljavštine Rally je zahtjevan utrke. Joypad kontrole osjećaju rafiniran i osjetljiv i može biti dodatno masira prema individualnim željama strane brušenje osjetljivost i linearnost kontroler postavke. U svakom slučaju, rukovanje je fantastičan i osjetiti balansiranje automobila na samoj granici adhezije (i, u mnogim slučajevima, i izvan nje) strahovito je preveden.

To je velika potražnja igra previše. Same vozila su daleko detaljniji od onih u Codemasters ‘Grid Autosport (zajedno s autentičnim kabina) i scenografija je izvrsna (s intimnim drvoredom dijelovi otvara se u ogromnom vidici). Volim male detalje previše, od načina nova blato ožbukani preko osušenog blata, u prilikama ćete uočiti kamere trutovi strelovit iza grmlja uhvatiti veliki kut što usitnjavanje do korner. A voda početni učinci? Veličanstveni.